/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Hvem er vi.

Hvorfor lige sexlegetøj ? Det lå ikke helt fremmed for mig at ville starte en webshop med sexlegetøj, da jeg i 1998 stod 17 år gammel med samme ide, det var bare en butik i stedet for.     

På grund af job og livsbekræftende begivenheder som det er at få børn, blev det aldrig til mere end ideen. Indtil nu hvor jeg er blevet det ældre fået mere viden og livserfaring.

Gennem 10 år i mit job i hjemmeplejen har jeg opdaget at sex er et stort behov i alle aldre, og det har gjort ideen mere spændende at føre ud i livet. Her står vi så i januar 2018 hvor jeg beslutter mig for at det er nu jeg vil starte min webshop med sexlegetøj. Så i marts måned 2018 blev sluttytoys.com publiceret. For os handler det ikke om at være de største eller billigste.

Vores mission

Er at vise at sexlegetøj er for alle og det er en stor hjælp for mange mennesker, og derfor vil vi bestræbe os på at få et stort sortiment af sexlegetøj og lingeri som er i høj kvalitet, men samtidig er vi også på udkig efter spændende og anderledes produkter som kan inspirere og være med til at give ekstra krydderi til sexlivet.

Vores værdier

Vi vil altid yde den bedste service, en af de services er fri fragt. Hvis en kunde søger specielle produkter som vi ikke lige ligger inde med, kan vi hjælpe med at finde det, eller henvise til en af de andre fine webshops vi ved har det hjemme. Spørg endelig. Vi kan altid kontaktes på tlf +4560923238 eller fang os på webshop@sluttytoys.com

De varmeste hilsner

Louise

 

 

Louise Frederiksen

Stifter af sluttytoys